6.10.2007 г., 0:11 ч.

Хиляда жерава 

  Поезия
720 0 1

Думите ти са пълни с грехове.
Какво означава всичко това?
И се оказва, че всичко, заради което си ме искал, вече го имаш.

Думите и поемите не ми говорят нищо.
Спри това объркване!
Като погледна назад, виждам, че нищо не останало.
И всичко, заради което си тръгнах, вече го няма.

Махни тези белези от душата ми.
Изхвърли ги навън.
По-добре да са по кожата ми.
И всичко, което ми даваш, вече не го желая...

© Моя Милост Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Интересно!Мисля за заглавието.Дали означава онези хартиени жерави,които японците правят за да им се изпълнят желанията?
    Поздрав!
Предложения
: ??:??