ХИМН
Теб в живота те спира един –
за любов те молиме двама.
Между нас твоето тяло е клин.
Съвестта ни е драма!
Ти и Аз греховно горим...
До бяло телата са слети.
Любовта ни е траурен химн.
... Любовта в любов погребете!
© Мимо Николов Todos los derechos reservados