22.11.2008 г., 15:42 ч.

Химн 

  Поезия » Еротична
607 0 4

                  ХИМН

 

 

Теб в живота те спира един –

за любов те молиме двама.

Между нас твоето тяло е клин.

Съвестта ни е драма!

 

 

Ти и Аз греховно горим...

До бяло телата са слети.

Любовта ни е траурен химн.

 

 

... Любовта в любов погребете!

 

© Мимо Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??