по Евтим Евтимов
Ако някой далавери само прави,
в плюскането се самозабрави,
щом е "наш", какво че лука гази?
Родната полиция го пази.
Ако някой пък се корумпира
и рушвети почне да прибира,
"наш" ли е, не мигай на талази!
Родната полиция го пази.
Ако някой бие и убива,
споко, има кой да го прикрива.
"Нашият" си има куп гавази.
Родната полиция го пази.
припев:
Хора, знаем колко те са цвете,
но кажете, как това да спре?
Тъпкани са с „наши” редовете
на България и МВР!
С извинение към честните и почтени
полицаи!
© Борко Бърборко Todos los derechos reservados