9 июл. 2010 г., 22:25

Химн на МВР - 2 

  Поэзия » Пародии
1174 0 15

                             по Евтим Евтимов

Ако някой далавери само прави,

в плюскането се самозабрави,

щом е "наш", какво че лука гази?

Родната полиция го пази.

 

Ако някой пък се корумпира

и рушвети почне да прибира,

"наш" ли е, не мигай на талази!

Родната полиция го пази.

 

Ако някой бие и убива,

споко, има кой да го прикрива.

"Нашият" си има куп гавази.

Родната полиция го пази.

 

припев:

Хора, знаем колко те са цвете,

но кажете, как това да спре?

Тъпкани са с „наши” редовете

на България и МВР!

 

С извинение към честните и почтени

полицаи!

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??