19 jun 2011, 22:10

Хит си за моето сърце 

  Poesía » Otra
517 0 0

Познавам те е силна дума -
нито сме се виждали, нито нищо.
Само говорим ли, говорим... 
по телефона.

Без думи грешни, 
без разкази смешни.
Но не нарочно -
всичко е ясно и точно.

Хит си за моето сърце -
искрено признавам.
Нямам снимка с твоето лице,
за да доказва, че те познавам.

Ни подпис, ни печат - нищо!
Изведнъж се появи в моя свят
и промени всичко.

Как изглеждаш, нямам представа,
и какви са твоите очи.
Да мисля до късно оставам -
красив си в моите мечти.

Защо ли понякога ми се струва,
че обичаш с мен да се шегуваш.
Но нещо ти пречи, усещам -
да удължиш телефонната ни среща.

Толкова си странен и тайнствен...
Не те познавам лично,
но като че ли за теб знам всичко.

Какво мислиш за мен -
едва ли ще разбера някой ден.
Дали силно ме мразиш,
или в сърцето си любов пазиш...

Как да живея само с мечти,
без да видя твоето лице.
Приятелство ли е това, кажи,
без да си стиснем ръце.

Познавам те е силна дума,
без да съществува нещо помежду ни.
Хит си за моето сърце, а
нямам снимка с твоето лице.

© Катя Бобойчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??