1 may 2011, 16:29

Ходи ми се на море... 

  Poesía » De humor
651 0 4

ХОДИ МИ СЕ НА МОРЕ...


Ходи ми се на море!
Тате каза: "Е, добре,

но дочакай догодина -

то, морето, вече мина!"


Ралица Костова

© Ралица Костова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??