1.05.2011 г., 16:29 ч.

Ходи ми се на море... 

  Поезия » Хумористична
650 0 4

ХОДИ МИ СЕ НА МОРЕ...


Ходи ми се на море!
Тате каза: "Е, добре,

но дочакай догодина -

то, морето, вече мина!"


Ралица Костова

© Ралица Костова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??