13 may 2007, 17:26

Хомогенни 

  Poesía
638 0 0

Аз моля те!
Нека Тишината да спасим!
Нека защитим я от болнавите си Думи.

Аз искам!
Отново да изпадаме в спокойното Безвремие…
Нима не можем повече да бъдем хомогенни?

Но без значение е вече,
Отдавна устремен съм към Дома на Самотата…

© Питър Хайнрих Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??