May 13, 2007, 5:26 PM

Хомогенни 

  Poetry
637 0 0

Аз моля те!
Нека Тишината да спасим!
Нека защитим я от болнавите си Думи.

Аз искам!
Отново да изпадаме в спокойното Безвремие…
Нима не можем повече да бъдем хомогенни?

Но без значение е вече,
Отдавна устремен съм към Дома на Самотата…

© Питър Хайнрих All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??