Аз моля те!
Нека Тишината да спасим!
Нека защитим я от болнавите си Думи.
Аз искам!
Отново да изпадаме в спокойното Безвремие…
Нима не можем повече да бъдем хомогенни?
Но без значение е вече,
Отдавна устремен съм към Дома на Самотата…
© Питър Хайнрих Все права защищены