13.05.2007 г., 17:26 ч.

Хомогенни 

  Поезия
628 0 0

Аз моля те!
Нека Тишината да спасим!
Нека защитим я от болнавите си Думи.

Аз искам!
Отново да изпадаме в спокойното Безвремие…
Нима не можем повече да бъдем хомогенни?

Но без значение е вече,
Отдавна устремен съм към Дома на Самотата…

© Питър Хайнрих Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??