23 may 2007, 13:50

Хората сме врагове на себе си 

  Poesía
588 0 1

Хората не разбираме,
че сами се убиваме.
На доброто със злоба отвръщаме
и за щастието на ближния завиждаме.

За да спечелим двубоя -
крадем, лъжем,
убиваме
и вина в себе си не откриваме.

Любовта си изгубихме,
най-красивото в перверзия превърнахме.
И умираме...
Бавно умираме!

Дори пред смъртта си
със усмивка издъхваме,
за страданието сторено
сълза не проронили.



Лесно е да се наречем хора,
но е трудно да бъдем човеци!

© Кристина Славова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??