28 dic 2008, 8:50

Хотел „Утеха” 

  Poesía » Filosófica
720 0 15

Порутена и стара къща

блещука ярко в нощта.

Изгубена душа почука

и тук потърси радостта.

 

Надежда всякаква изгуби,

но усети светъл полъх.

Сърцето в себе си пробуди,

един изгаснал ярък пламък.

 

Тук бяха и другите забравени,

тези - с тъжните очи.

От любими хора изоставени,

с побелели, изстрадали коси...

 

Хотел „Утеха” ви посреща -

вас, тъжащи мили хора.

Разкажете мъката гореща,

болките прострете на простора...

© Георги Георгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??