6 may 2007, 19:20

храм 

  Poesía
735 0 3
Иди между криви
и остани прав!
Иди между болни
и остани здрав!
Иди между блудни,
не погазвай срам!
Иди у тъмница,
живей като в храм.

© Даниела Данчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??