6.05.2007 г., 19:20 ч.

храм 

  Поезия
706 0 3
Иди между криви
и остани прав!
Иди между болни
и остани здрав!
Иди между блудни,
не погазвай срам!
Иди у тъмница,
живей като в храм.

© Даниела Данчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??