7 sept 2005, 23:54

Храм на любовта 

  Poesía
1067 0 1
Жестокостта ти няма да се спре
сърцето ми докато не разбие.
Разкъсано то знам, че ще умре,
ако не може обич да открие.

Дано навреме ти да се събудиш,
ледът във себе си да разтопиш,
съня си във всемира да изгубиш,
от мойта болка да се нараниш.

Сбери тогава бързо руините
и храм на любовта ти съгради
и доброта поискай от звездите -
душите ни тъй грешни  да спаси.

© Дорика Цачева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??