7 сент. 2005 г., 23:54

Храм на любовта 

  Поэзия
1048 0 1
Жестокостта ти няма да се спре
сърцето ми докато не разбие.
Разкъсано то знам, че ще умре,
ако не може обич да открие.

Дано навреме ти да се събудиш,
ледът във себе си да разтопиш,
съня си във всемира да изгубиш,
от мойта болка да се нараниш.

Сбери тогава бързо руините
и храм на любовта ти съгради
и доброта поискай от звездите -
душите ни тъй грешни  да спаси.

© Дорика Цачева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??