Sep 7, 2005, 11:54 PM

Храм на любовта 

  Poetry
1066 0 1
Жестокостта ти няма да се спре
сърцето ми докато не разбие.
Разкъсано то знам, че ще умре,
ако не може обич да открие.

Дано навреме ти да се събудиш,
ледът във себе си да разтопиш,
съня си във всемира да изгубиш,
от мойта болка да се нараниш.

Сбери тогава бързо руините
и храм на любовта ти съгради
и доброта поискай от звездите -
душите ни тъй грешни  да спаси.

© Дорика Цачева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??