19 nov 2009, 13:28

Хризантемно... 

  Poesía
937 1 27

Вдъхновено от

http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=192176

с благодарност

 

 

 

 

Танцуват...

танцуват снежинките бавно,

ефирно и леко флиртуват с нощта...

Под борови клони,

натежали от бяло,

щедро натрупани преспи искрят...


Не спира снегът

да се сипе беззвучно...

Гората замряла е в снежна нега...

И толкова тихо е

в зимната сгушеност...

И толкова чисто е в мойта душа.


Трепти хризантемно

в камината пламък...

С мека нежност вае в душите следа -

една зимна нощ,

топлота и мълчание...

в един снежен свят, познал любовта...

 



 

© Елена Гоцева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??