21 ago 2011, 13:53

Хубав ден ти желая! - акро стих 

  Poesía
3847 0 1

Хвърчило в Небето прекрасно!

Утро – слънчево, ясно!

Бъбря с приятел на двора,

А  край нас – усмихнати хора!

Вятър косата ми гали...

 

 

Денят е прекрасен – видя ли?

Е,  вече виждам му края!

Нощта за нас ще е Рая.

 

Ти ме прегръщаш тъй нежно...

И се усмихваш небрежно...

 

Желая те – няма да крия...

Ела тук – предлагам магия...

Люляково днес е небето...

А  Слънцето огнено – ето...

Яхта виждам в морето...

© Ирен Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??