Хвърчило в Небето прекрасно!
Утро – слънчево, ясно!
Бъбря с приятел на двора,
А край нас – усмихнати хора!
Вятър косата ми гали...
Денят е прекрасен – видя ли?
Е, вече виждам му края!
Нощта за нас ще е Рая.
Ти ме прегръщаш тъй нежно...
И се усмихваш небрежно...
Желая те – няма да крия...
Ела тук – предлагам магия...
Люляково днес е небето...
А Слънцето огнено – ето...
Яхта виждам в морето...
© Ирен All rights reserved.
Харесах,Рени!