10 nov 2007, 17:25

Хубаво е... 

  Poesía » De amor
769 1 3

Хубаво е с Теб!

Присъствието нежно да ме топли,

в късен час да няма вопли!

Хубаво е с Теб!

Усещането цяло ме изпълва

и трепет нежен ме погълва!

Хубаво е с Теб!

В нощи късни със прегръдка

да сънувам аз, че пия глътка

аромат от нежност -

ще го пазя цяла вечност!

Хубаво е с Теб! 

 

                                                                   

 

© Маги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??