Хубаво е с Теб!
Присъствието нежно да ме топли,
в късен час да няма вопли!
Хубаво е с Теб!
Усещането цяло ме изпълва
и трепет нежен ме погълва!
Хубаво е с Теб!
В нощи късни със прегръдка
да сънувам аз, че пия глътка
аромат от нежност -
ще го пазя цяла вечност!
Хубаво е с Теб!
© Маги All rights reserved.