7 dic 2018, 0:39  

Хвърчило свободно, което Вятъра носи! 

  Poesía » Otra
296 1 2

Земята е в бяло,
Небето - безкрайно...
Вятърът носи хвърчило свободно!

 

Събрани във цяло
в тези думи омайни
стихът е злато така самородно!

 

Продължавай да търсиш!
И нищо че Зима
е сковала в прегръдка студена Земята...

 

Всяко малко хвърчило
дом трябва да има.
И от СлънцеЛюбов се нуждае Душата!

© Ангел Милев Todos los derechos reservados

Вдъхновено от докосването до стихотворението "Вече е бяло!" на marielen65.

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??