7.12.2018 г., 0:39 ч.  

Хвърчило свободно, което Вятъра носи! 

  Поезия » Друга
295 1 2

Земята е в бяло,
Небето - безкрайно...
Вятърът носи хвърчило свободно!

 

Събрани във цяло
в тези думи омайни
стихът е злато така самородно!

 

Продължавай да търсиш!
И нищо че Зима
е сковала в прегръдка студена Земята...

 

Всяко малко хвърчило
дом трябва да има.
И от СлънцеЛюбов се нуждае Душата!

© Ангел Милев Всички права запазени

Вдъхновено от докосването до стихотворението "Вече е бяло!" на marielen65.

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??