23 jul 2008, 22:53

Хълм 

  Poesía » Otra
609 0 1
Навън е тъмно,
пред очите ти е мрак.
Дори не плачеш сякаш.
Имаш си лице от камък.

Върви, побързай.
Върви към своя хълм.
Пронизващата музика те плаши.
Сякаш имаш ангелско сърце.

Върви, побързай.
Вече се разсъмва.
Светлината ще те изгори.
Но зная, че не те боли.

Почти си стигнал.
Хълмовете вече те закриват.
Но, моля те, не се обръщай,
да не видиш моята усмивка.

© Стели Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??