3 mar 2021, 22:02

... и да напием... Мъртъв диригент 

  Poesía
258 2 14

А то, като боли отляво  – блян!
Та ни ти се живее, ни умира.
Застанал до леглото  – Караян,
на мене за инат. И дирижира.

 

Това, че той е мъртъв, откога,
повярвай ми, съвсем не ми помага.
Тежат, тежат проклетите рога
и бръмбърът, последния избяга.

 

Та, идвай, ще те чакам всеки ден
предлагам здраво с теб да се "наквасим"
и да напием... Мъртъв диригент,
или да се простим съвсем  – с ума си...

 

 

© Надежда Ангелова Todos los derechos reservados

Макар да имам хиляди блага̀,
главата ме боли ужасно често.
Надежда вика:
“Никнат ти рога”,
но моя мъж е верен и е честен. ...
  294  10 
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??