1 feb 2009, 10:45

И дали 

  Poesía » De amor
535 0 7
 

И дали, защото замина,

животът изведнъж отесня ми.

Угаснаха звездите в очите ми,

смрачи се синевата над мене.

И дали, защото замина,

пролетта не успя да узрее.

Гонят се ветрове в косите ми,

тъжна съм, никак не ми се смее.

И дали, защото замина,

не ми е сладък хляба.

Неотложните мъки по тебе,

сломиха ме, изгубих своята вяра.

И дали, защото те няма,

светът изглежда толкова малък.

Делници пълни с неслучване -

с втвърдените удари на моята

сърдечна китара.

© Здравка Бонева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??