20 sept 2007, 8:17

" И днес йощ Балканът..." 

  Poesía
1155 0 6
От векове разтърсващи камбани,
през душите български, изтерзани!
С насила вселявани грехове,
кой ще плаща, пак България ли!
                                                   О, не!
 
Тя  всяка част от плътта си,  атом и стон,
заплатила е прескъпо, с чужд взлом!
Върхове и планински въздух остана...
Ще почакат за още...
Ще им се опъне...
Пак Балканът...

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??