21 nov 2007, 14:38

И искан крах… 

  Poesía » De amor
575 0 9

 

 

Звездни небеса

             в очите ти.

Неземни чудеса

             в ръцете ти.

Зелени дървеса

             в мечтите ти.

Вселената да пренеса

             в сърцето ти.

Възкръснал смях

             на устните.

Любовен прах

             от пръстите.

И сладък грях

             в целувките.

Бленуван малък крах

             в милувките...

© Вечерница или Зорница Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??