Звездни небеса
в очите ти.
Неземни чудеса
в ръцете ти.
Зелени дървеса
в мечтите ти.
Вселената да пренеса
в сърцето ти.
Възкръснал смях
на устните.
Любовен прах
от пръстите.
И сладък грях
в целувките.
Бленуван малък крах
в милувките...
© Вечерница или Зорница Всички права запазени