И как боли, когато с друга си ти!
И как боли, когато до мен не си ти!
И как боли, само ако знаеш ти!
И как боли, когато сърцето се свива и тихичко мълви!
И как боли, когато тъмнината наближи!
И как боли, когато сърцето ми тъжи!
И как боли, когато съм на дъното и теб те няма!
И как боли, но какво ли си ти!
И как боли, но защо ли?
© Илона Копоева Todos los derechos reservados