May 5, 2010, 10:53 PM

И как боли...!!! 

  Poetry » Love
647 0 1

И как боли, когато с друга си ти!

И как боли, когато до мен не си ти!

И как боли, само ако знаеш ти!

И как боли, когато сърцето се свива и тихичко мълви!

И как боли, когато тъмнината наближи!

И как боли, когато сърцето ми тъжи!

И как боли, когато съм на дъното и теб те няма!
И как боли, но какво ли си ти!

И как боли, но защо ли?

 

 

 

© Илона Копоева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Болката ни завладява тихо в моменти на раздяла когато любовта я няма.Но спасение има и то идва когато приятели верни винаги до нас има
Random works
: ??:??