7 feb 2009, 8:02

И какво от това... 

  Poesía » De amor
547 0 0

И какво от това

 

Как искам много да ти кажа.
Но... нямам думи за това.
В сърцето си да ти покажа -
как диша в него любовта.


Думите, отдавна казали са други.
И тъй са силни, но някак чужди.
За туй на теб, по тези друми,
без думи казвам, че си ми нужен.


Сутрин, щом отворя очи,
на теб "добро утро" казвам.
А първите слънчеви лъчи
любовта ти ми донасят.


И вечер пак с тебе се разделям.
С много пъти "да ти е лека нощта".
Мисълта ми от теб не се отделя
и за миг. И какво от това?!


И какво от това,
че си толкова далече!
И какво от това,
че не мога да те докосна!


И какво от това,
че не понасям вече
разстояние, тишина
и крещящи въпроси!


И какво от това? -
нали се обичаме!!!

 

 

аз съм само цвят лила, люляк съм...

© Нели Илиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??