8 oct 2012, 10:53

И какво от това? 

  Poesía » De amor
746 0 9

Нарани те жестоко...

Докога ще търпиш?!

И сълзи не останаха...

Виж,

няма смисъл в играта банална,

всичко е ясно,

прозрачно,

кристално...

 

Тъй се разумът пали

и останал без сили,

опъва до скъсване вратните жили...

 

А сърцето премигва и се леко протяга...

От една маргаритка

листенцата бягат

и въпросът към всяко е до болка еднакъв:

„Аз го обичам и... аз ще го чакам“...

И какво от това, че със присмех отвръща,

любовта ми към него е винаги същата...

И какво от това, че очите ми плачат...

За да вземеш ли даваш?

 

Май е трудна задача,

ала вярвам - решима:

във света прозаичен да живееш във рима...

 

Валентина Йосифова

18.08.2011г.

© Валентина Лозова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??