14 abr 2009, 21:21

И какво пък... 

  Poesía » Otra
838 0 1

Печата на самотата ти ударих,

съвестта ужасно ме гризе.

Зле постъпих и не забравих

тях, твоите страстни ръце.

 

При друга щастие ще търсиш.

Да те утеши ще може ли, не знам.

Замяна  добра не направи,

ще успееш ли да забравиш мен?

 

Да страдам - не, не ми отива.

Усмивка слагам на лице.

Сърцето пълня с радост

от други невиждани светове.

© Слънчева усмивка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??