16 dic 2010, 0:01

И кипна в мойта кръв... 

  Poesía » De amor
835 0 13

Богословен да е денят,

във който ти се появи до мен.

Ах, този миг, примами за живот

и разкодира тихо мойта плът.

 

Сънувам твоите следи,

обраснали с очи, ръце и дъх,

с внезапна светлина към път,

от който няма връщане назад.

 

И тичам, тичам срещу теб,

пребродих Тилилейските гори,

и чакам те на оня връх висок,

на който пътят ти ще спре до мен.

 

Богословен да е мигът,

във който ти се появи до мен...

и спря да си поемеш дъх...

И кипна в мойта кръв...

 

 

МУЗИКА>>>

 

© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??