Загубих се... във своите надежди.
Повярвах че Светът е любов
подържах нечие надежда
че това е за добро.
Прехапвах устни... щипех се!
обиждах своите мисли...
о дяволе, простѝ, продадох
Бог за нищо.
Воювам, още се виня ...
че лесно се продавам
и не за слава и пари
защото ти се възхищавам.
Простѝ! О, Господи, простѝ!
На грешника сълзите избърши.
И моля, не го наказвай ти...
че сподели той своята неволя.
© Ангел Todos los derechos reservados