Знаеш ли, веднъж
погледнах как вали снега.
Сипеше се толкова нежно,
припомняйки ми твоите прегръдки.
В ръцете ти...
чувствах се така защитен.
И нищо не би било достатъчно,
за да заметя онзи момент.
Не знам защо,
но чак сега, след края
отново искам да съм с теб
и любовта ни да не свършва
дори след последния ред.
© Стеси Todos los derechos reservados