21 дек. 2007 г., 15:03

И нищо не би било достатъчно... 

  Поэзия » Любовная
492 0 2

Знаеш ли, веднъж

погледнах как вали снега.

Сипеше се толкова нежно,

припомняйки ми твоите прегръдки.

В ръцете ти...

чувствах се така защитен.

И нищо не би било достатъчно,

за да заметя онзи момент.

Не знам защо,

но чак сега, след края

отново искам да съм с теб

и любовта ни да не свършва

дори след последния ред.

© Стеси Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??