21.12.2007 г., 15:03 ч.

И нищо не би било достатъчно... 

  Поезия » Любовна
490 0 2

Знаеш ли, веднъж

погледнах как вали снега.

Сипеше се толкова нежно,

припомняйки ми твоите прегръдки.

В ръцете ти...

чувствах се така защитен.

И нищо не би било достатъчно,

за да заметя онзи момент.

Не знам защо,

но чак сега, след края

отново искам да съм с теб

и любовта ни да не свършва

дори след последния ред.

© Стеси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??