Мирис на канела,
изгорели свещи,
празни чаши,
разхвърляни дрехи...
Идилия безкрай,
безумство до омай...
Думите излишни
замлъкват на езика...
Поглед палав,
ръце срамежливи...
Тик-так, тик-так-
цъкаш в този такт...
Стаята е тясна,
време за губене няма,
идва тя - ароматна...
С мирис на канела...
... и още нещо...
© Маринела Георгиева Todos los derechos reservados