12 jul 2008, 0:19

И отново… 

  Poesía » Filosófica
708 0 4


Отново само думи
От нечий ум и в нечии уста
От нечий сложен шум
В прегръдка от ухилена и празна самота

Отново само жест
Безпоривен и скучен
Отново само чест да задоволя
Желание от любов да си облъчен

Отново само миг
Безвремен и нехаещ
Отново само вик
В безпомощността блуждаещ

Отново само аз
Объркана и сляпа
Желаеща отново да отхвърля самотата
Зад ъгъла на моя нов портрет…

© Деси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??