15 ene 2008, 15:51

И пак... 

  Poesía
932 0 6

И пак вали…

С теб мълчим…

Само дъждът говори,

а ние пред раздялата стоим!

 

И пак боли…

Сърцето на парчета се разбива…

Няма вече смърт дори…

Нито сълза, лицето ми да умива!

 

И пак личи…

Белезите, надраскани по сърцето…

Аз и ти сами,

нещастни под небето!

 

И пак е минало…

И настояще бледо…

Лунна светлинка, лицето измило,

сърцето тръпне… СПИРА!

© Усмивка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??