14 sept 2010, 1:02

И пак ще сме си само аз и ти, а може би и светлината 

  Poesía » De amor
615 0 1


Аз ли се побърках, или светът спря за миг.

Ха, такава ми била съдбата!

Не знам кога и кой ще ти попречи да съзреш

                           сред тълпата изгубената си душа.

Бил си друг?

   Не, не го вярвам

      и да видя даже.

Бяхме само аз, ти и светлината...

А ти го виждай както щеш.

Вдигам рамене и ще си продължа по пътя.

Върви до мен,

           бъди Ти,

              а аз ще съм си Аз.

И пак ще сме само аз и ти,

     а може би и светлината...  

© Мариела Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Върви до мен,
    бъди Ти,
    а аз ще съм си Аз.
    И пак ще сме само аз и ти,
    а може би и светлината...

    Много би ми се искало това да е произлязло изпод моето перо. Красиво, изкривено романтично и достатъчно силно за да присяда при преглъщане.
Propuestas
: ??:??