11 ago 2011, 13:13

И пак за Царева поляна 

  Poesía » Del paisaje
1456 0 35


С облачна покривка от дантели

тук небето е покрито.

Гали взора полска безпределност,

пари слънчевата пита.

Птичките накацали са ноти,

плодовете са пендари.

Залез - кехлибар сияе кротко...


И в душата ти е празник.


© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??