11.08.2011 г., 13:13 ч.

И пак за Царева поляна 

  Поезия » Пейзажна
1439 0 35


С облачна покривка от дантели

тук небето е покрито.

Гали взора полска безпределност,

пари слънчевата пита.

Птичките накацали са ноти,

плодовете са пендари.

Залез - кехлибар сияе кротко...


И в душата ти е празник.


© Вилдан Сефер Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??