Aug 11, 2011, 1:13 PM

И пак за Царева поляна 

  Poetry » Landscape
1445 0 35


С облачна покривка от дантели

тук небето е покрито.

Гали взора полска безпределност,

пари слънчевата пита.

Птичките накацали са ноти,

плодовете са пендари.

Залез - кехлибар сияе кротко...


И в душата ти е празник.


© Вилдан Сефер All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??