Когато си говорим - не мълчим,
когато тялото ти с мен говори,
когато ме поглъщаш със очи,
когато със живота с тебе спорим,
тогава те усещам като дъжд,
като порой или като стихия
и сме едно, и дишаме любов,
и любовта ни с тебе е магия.
© Даниела Атанасова Todos los derechos reservados